Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Sezona 2019/2020

Vinařice nepřijely, vyhráli jsme kontumačně

publikováno 27.08.2019 (aktualizováno 19.11.2019)

I když bylo ideální fotbalové počasí a dobře připravené hřiště, místo mistrovského utkání jsme si pouze zatrénovali. Z Vinařic dorazil pouze vedoucí mužstva a oznámil nám, že tým nepřijede, protože se sešlo málo hráčů. Utkání tak vyhrajeme kontumačně 3:0.

13. kolo - 16. 11. 2019

SK Běleč - SK Vinařice B  3:0 kontumačně

Soupeř se nedostavil!!!

Ostatní výsledky 13. kola: Velká Dobrá B - Kamenné Žehrovice 2:3, Slavoj Kladno - Sparta Kladno 4:0, Kačice - Lhota B 2:1, Bratronice - Tuchlovice B 7:1, Dubí - Velké Přítočno B 5:0.

 

12. kolo - 10. 11. 2019

AFK Tuchlovice B - SK Běleč 4:5 (1:1)

Góly a asistence: Jiří Hejda (Luboš Diviš), Jiří Hejda (Karel Hykl)Karel Fejfar z pen. (Jiří Hejda), Luboš Diviš (Jiří Hejda), Jiří Hejda (Luboš Diviš)

Sestava: Petr Šnobl - Miroslav Tyburec, Ondřej Tyburec, Vojtěch Bureš, Jan Čermák - Michal Rábl, Karel Hykl, Karel Fejfar, Jiří Smrž - Jiří Hejda, Luboš Diviš.

Rozhodčí: Jakub Čechovský

V Tuchlovicích jsme se v první čtvrthodině dostali pod velký tlak a jen díky štěstí a vynikajícímu výkonu Petra Šnobla v brance jsme neinkasovali. Naopak v 16. minutě využil Jiří Hejda nedorozumění stopera domácích s gólmanem a poslal míč do prázdné branky. Tuchlovice v dalších minutách ostřelovaly naši branku, třikrát trefily tyč nebo břevno, ale vyrovnání se dočkaly až z poslední akce prvního poločasu. Hned po dvou minutách druhé půle se po rohovém kopu dostaly do vedení, ale Jiří Hejda svým druhým gólem rychle vyrovnal. Dvacet minut před koncem zápasu zastavili domácí Jiřího Hejdu faulem a Karel Fejfar se z desítky nemýlil. Za další tři minuty navíc Luboš Diviš po přihrávce Jiřího Hejdy a pěkné individuální akci vstřelil čtvrtý gól a dvanáct minut před závěrečným hvizdem zkompletoval Jiří Hejda hattrick. Ani třígólové vedení ale domácí nepoložilo a konec utkání zdramatizovali. V 89. a 90. minutě vstřelili dva góly a v nastaveném čase byli blízko vyrovnání, když při poslední akci zápasu trefili břevno naší branky.

Ostatní výsledky 12. kola: Sparta Kladno - Bratronice 0:1, Hřebeč B - Dubí 1:2, Lhota B - Velká DObrá B 10:2, Velké Přítočno B - Slavoj Kladno 1:8, Vinařice B - Kačice 3:5..

 

11. kolo - 2. 11. 2019

SK Běleč - Sparta Kladno  5:1 (2:0)

Góly a asistence: Michal Rábl (Ladislav Sádlo), Filip Trousil (Petr Šnobl)Luboš Diviš (Jiří Hejda), Luboš Diviš (Filip Trousil), Luboš Diviš (Vojtěch Bureš)

Sestava: Petr Šnobl - Jiří Smrž (69. Miroslav Tyburec), Ondřej Tyburec, Vojtěch Bureš, Petr Kratochvíl - Michal Rábl (73. Karel Hykl), Karel Fejfar, Filip Trousil, Ladislav Sádlo - Jiří Hejda, Luboš Diviš.

Rozhodčí: Jan Braborec

Hosté přijeli pouze s devíti hráči do pole a prvních deset minut tak hráli v oslabení, než jim dorazili opozdilci. Na první gól se čekalo až do 26. minuty, když Michal Rábl hlavou usměrnil do sítě centr Ladislava Sádla. Do poločasu přidal krásnou ranou z pětadvaceti metrů druhý gól Filip Trousil. Po přestávce střílel v našem dresu už jen Luboš Diviš. Čistý hattrick mu překazil pouze čestný úspěch hostů za stavu 4:0.

Ostatní výsledky 11. kola: Slavoj Kladno - Hřebeč B 2:1 pk, Kačice - Tuchlovice B 1:5, Dubí - Kamenné Žehrovice 4:2, Bratronice - Velké Přítočno 8:1, Vinařice B - Lhota B 2:4.

 

 

10. kolo - 27. 10. 2019

SK Velké Přítočno B - SK Běleč  2:6 (2:2)

Góly a asistence: Marek Dvořák (Ondřej Tyburec), Ondřej Tyburec (Marek Dvořák)Marek Dvořák (Vojtěch Bureš), Filip Trousil, Jiří Hejda (Filip Trousil), Filip Trousil (Michal Rábl)

Sestava: Petr Šnobl - Jiří Smrž (46. Miroslav Tyburec), Marek Dvořák, Vojtěch Bureš, Petr Kratochvíl - Michal Rábl, Karel Fejfar, Ondřej Tyburec, Ladislav Sádlo - Jiří Hejda, Filip Trousil.

Rozhodčí: František Choleva

Do utkání ve Velkém Přítočně jsme vstoupili velice smolně. Nejdříve selhal ve stoprocentní šanci Filip Trousil a za pár minut neproměnil pokutový kop Karel Fejfar. Na druhé straně hosté nejdříve potrestali chybu Vojtěcha Bureše a vzápětí po rohovém kopu zvýšili na rozdíl dvou gólů. Naštěstí o pět minut později chytil Petr Šnobl pokutový kop a to nás nastartovalo. Do poločasu se střelecky prosadil Marek Dvořák a vyrovnání zařídil Ondřej Tyburec. Ve druhé půli už jsme soupeře přehrávali a utkání rozhodli dalšími čtyřmi góly. Navíc jsme neproměnili řadu šancí, tu největší Michal Rábl, který před prázdnou brankou nezpracoval krásnou přihrávku Jiřího Hejdy.

Ostatní výsledky 10. kola: Sparta Kladno - Kačice 4:2, Velká DObrá B - Dubí 5:0, Kamenné Žehrovice - Slavoj Kladno 1:7, Hřebeč B - Bratronice 11:0, Tuchlovice B - Vinařice B 8:1.

 

9. kolo - 19. 10. 2019

SK Běleč - SK Hřebeč B  2:0 (1:0)

Góly a asistence: Filip Trousil (Karel Fejfar), Filip Trousil (Karel Fejfar)

Sestava: Petr Šnobl - Jiří Smrž (72. Jan Čermák), Marek Dvořák, Vojtěch Bureš, Petr Kratochvíl - Michal Rábl (46. Zdeněk Trousil), Karel Fejfar, Ondřej Tyburec, David Trousil - Jiří Hejda, Filip Trousil.

Rozhodčí: František Štětina 

Na Posvícení jsme doma přivítali Hřebeč B, která v případě vítězství mohla poskočit na první místo v tabulce. Utkání bylo sice herně vyrovnané, ale na šance jsme jasně vyhráli. Jen díky naší špatné koncovce nebyl rozdíl ve skóre mnohem vyšší. Do vedení nás dostal po pěkné přihrávce Karla Fejfara Filip Trousil, který mohl dát už v prvním poločase další dvě branky. Stejně tak druhý útočník Jiří Hejda, který po přihrávce Davida Trousila ve své největší šanci netrefil odkrytou branku ze dvou metrů. Ve druhém poločase potvrdil naše vítězství svým druhým gólem Filip Trousil, když se z dvaceti metrů trefil krásně ke vzdálenější tyči hostující branky. I ve druhém poločase jsme mohli přidat další branky, ale buď se vyznamenal hostující brankář nebo jsme nemířili přesně.

Ostatní výsledky 9. kola: Slavoj Kladno - Velká Dobrá B 3:2 pk., Bratronice - Kamenné Žehrovice 5:1, Kačice - Velké Přítočno B 6:3, Vinařice B - Sparta Kladno 1:2, Tuchlovice B - Lhota B 2:0.

 

 

8. kolo - 13. 10. 2019

SK Kamenné Žehrovice - SK Běleč  2:4 (1:1)

Góly a asistence: Jiří Hejda (Filip Trousil), Luboš Diviš (Karel Fejfar), Filip Trousil (Luboš Diviš), Karel Fejfar z pen. (Jiří Hejda)

Sestava: Petr Šnobl - Jiří Smrž, Marek Dvořák, Ondřej Tyburec, Ladislav Sádlo - Michal Rábl, Karel Fejfar, Filip Trousil, Karel Hykl - Jiří Hejda, Luboš Diviš (80. Jan Čermák).

Rozhodčí: Rostislav Hudera 

V Kamenných Žehrovicích jsme si připsali třetí výhru v řadě, i když o jednu jsme kvůli odstoupení Stochova ze soutěže přišli. Tentokrát jsme se hned čtyřikrát střelecky prosadili a po nevydařeném vstupu do soutěže jsme se dostali z nejhoršího. Skóre otevřel po půlhodině hry po přihrávce Filipa Trousila Jiří Hejda, ale domácí pět minut před přestávkou vyrovnali. Hned v úvodu druhého poločasu nám vrátil vedení Luboš Diviš, kterému asistoval Karel Fejfar, ale i na tento gól soupeř odpověděl. Vítězný gól tak vstřelil po přihrávce Luboše Diviše Filip Trousil a skóre uzavřel dvě minuty před koncem zápasu po faulu na Jiřího Hejdu z penalty Karel Fejfar.

Ostatní výsledky 8. kola: Sparta Kladno - Tuchlovice B 3:0, Velká Dobrá B - Bratronice 2:3 pk, Hřebeč B - Kačice 5:3, Lhota B - Dubí 3:1, Velké Přítočno B - Vinařice B 2:0, Slavoj Kladno měl volno.

 

 

7. kolo - 5. 10. 2019

SK Běleč - FC Čechie Velká DObrá B  3:1 (1:0)

Góly a asistence: Ladislav Sádlo (Filip Trousil), Jiří Hejda (Filip Trousil), Luboš Diviš (Karel Fejfar)

Sestava: Petr Šnobl - Jiří Smrž (74. Jan Čermák), Vojtěch Bureš, Ondřej Tyburec, Petr Kratochvíl - Michal Rábl, Karel Fejfar, Filip Trousil, Ladislav Sádlo - Jiří Hejda, Luboš Diviš.

Rozhodčí: Daniel Krupička

V prvním poločase jsme sice jako první nastřelili tyčku, ale pak při nás stálo třikrát štěstí, protože soupeř ve třech případech orazítkoval břevno naší branky. Do vedení jsme se dostali v poslední minutě prvního poločasu, když se nám po rohovém kopu Velké Dobré podařil rychlý protiútok. Na jeho konci byl po přihrávce Filipa Trousila Ladislav Sádlo. Po přestávce poslal Jiří Hejda do odkryté branky další pěknou přihrávku Filipa Trousila a třináct minut před koncem se po přihrávce Karla Fejfara prosadil Luboš Diviš. Stejný hráč pak spálil obrovskou šanci, když udělal kličku brankáři a při zakončení trefil na brankové čáře obránce. Z protiútoku pak hosté vstřelili hlavou gól na 1:3, ale víc už jsme jim nedovolili a připsali jsme si tak první domácí vítězství v sezoně.

Ostatní výsledky 7. kola: Bratronice - Stochov 10:0, Slavoj Kladno - Dubí 4:3, Sparta Kladno - Lhota B 2:4, Kačice - Kamenné Žehrovice 2:1, Tuchlovice B - Velké Přítočno B 7:3, Vinařice B - Hřebeč B 1:6.

 

6. kolo - 28. 9. 2019

Baník Stochov - SK Běleč 2:3 nedohráno

Góly a asistence: Marek Dvořák (Jiří Smrž), Filip Trousil (Karel Fejfar), Luboš Diviš (Jiří Hejda)

Sestava: Petr Šnobl - Jiří Smrž, Vojtěch Bureš, Marek Dvořák, Petr Kratochvíl - Michal Rábl, Karel Fejfar, Filip Trousil, Karel Hykl - Jiří Hejda, Luboš Diviš.

Rozhodčí: Vojtěch Absolín

V utkání na hřišti posledního Stochova jsme dobře začali a po deseti minutách jsme vedli 2:0. Nejdříve se po rohovém kopu prosadil hlavou Marek Dvořák a druhý gól přidal střelou z dvaceti metrů Filip Trousil. Bohužel domácí během půlhodiny vyrovnali, ale do poločasu nám vrátil vedení Luboš Diviš. Během přestávky proběhla, kvůli podezření z neoprávněného startu jednoho z domácích hráčů, konfrontace. Ta potvrdila, že v záloze nastoupil za Stochov hráč Meteoru Praha Jindřich Novotný, který tak byl vyloučený. Vzhledem k tomu, že už v průběhu první půle viděl jeden domácí borec červenou kartu, odmítli domácí do druhého poločasu nastoupit. Utkání tak zřejmě skončí kontumací výsledku 3:0 v náš prospěch.

Ostatní výsledky 6. kola: Dubí - Bratronice 1:0, Lhota B - Slavoj Kladno 1:4, Hřebeč B - Tuchlovice B 4:0, Velké Přítočno B - Sparta Kladno 4:3, Velká Dobrá B - Kačice 8:2, Kamenné Žehrovice - Vinařice B 7:0.

 

5. kolo - 21. 9. 2019

SK Běleč - Slovan Dubí  2:5 (0:2)

Góly a asistence: Filip Trousil (Vojtěch Bureš), Karel Fejfar z pen. (Filip Trousil)

Sestava: Petr Šnobl - Jiří Smrž, Vojtěch Bureš, Marek Dvořák, Petr Kratochvíl - Michal Rábl, Karel Fejfar, Filip Trousil (82. Jan Čermák), Ladislav Sádlo - Jiří Hejda, Luboš Diviš.

Rozhodčí: Pavel Dachovský

Doma jsme chtěli protrhnout smůlu a po třech zápasech se radovat z bodového zisku. Bohužel první půle se nám hrubě nepovedla, když jsme dostali dva zbytečné góly. Na začátku druhého poločasu nejdříve snížil po přihrávce Vojtěcha Bureše Filip Trousil a za dalších osm minut bylo vyrovnáno. Po faulu na Filipa Trousila proměnil penaltu Karel Fejfar. Bohužel vzápětí nám neuznal hlavní rozhodčí regulérní gól na 3:2 a hosté se záhy dostali do vedení, když po neodpískaném faulu na našeho útočníka proměnili rychlý brejk. Na tento gól už jsme nedokázali odpovědět a z dalších dvou brejků ještě dvakrát inkasovali.

Ostatní výsledky 5. kola: Sparta Kladno - Hřebeč 3:2 pk.,Kačice - Stochov 3:0, Bratronice - Slavoj Kladno 1:7, Velké Přítočno B - Lhota B 0:4, Tuchlovice B - Kamenné Žehrovice 2:3, Vinařice B - Velká Dobrá B 1:5.

 

4. kolo - 14. 9. 2019

Slavoj Kladno - SK Běleč 3:0 (1:0)

Góly a asistence: ---

Sestava: Petr Šnobl - Jiří Smrž, David Trousil (46. Jan Čermák), Marek Dvořák, Miroslav Tyburec - Michal Rábl, Karel Fejfar, Filip Trousil, Karel Hykl - Jiří Hejda, Luboš Diviš.

Rozhodčí: František Štětina

Ve čtvrtém kole jsme utrpěli už třetí prohru a začátek sezony nám tak vůbec nevyšel. Domácí byli lepším týmem a nás podržel několika vynikajícími zákroky brankář Petr Šnobl. Na druhou stranu i my jsme mohli některou ze tří gólových příležitostí využít, ale i na druhé straně se vyznamenal brankář. První gól jsme inkasovali až v závěru prvního poločasu, po přestávce pak domácí přidali ještě další dvě branky.

Ostatní výsledky 4. kola: Stochov - Vinařice B 0:5, Dubí - Kačice 4:0, Hřebeč B - Velké Přítočno B 6:1, Lhota B - Bratronice 1:3, Kamenné Žehrovice - Sparta Kladno 5:3, Velká Dobrá B - Tuchlovice B 3:1.

 

3. kolo - 7. 9. 2019

SK Běleč - AFK Bratronice  2:3 (1:1)

Góly a asistence: Karel Fejfar z pen. (Filip Trousil), Filip Trousil (Luboš Diviš)

Sestava: Petr Šnobl - Petr Kratochvíl, Vojtěch Bureš, Marek Dvořák, Ladislav Sádlo - Ondřej Tyburec, Karel Fejfar, Filip Trousil, David Trousil (85. Karel Hykl) - Jiří Hejda (46. Jiří Smrž), Luboš Diviš.

Rozhodčí: Tomáš Nykl

Ani druhé derby v sezoně se nám nepovedlo, tentokrát jsme na vlastním hřišti prohráli s Bratronicemi. Hosté se dostali do vedení pět minut před poločasem, ale do přestávky stihl ještě po faulu na Filipa Trousila z penalty vyrovnat Karel Fejfar. Ve druhém poločase nám rozhodčí Nykl neuznal regulérní gól a vzápětí se dostaly Bratronice do vedení. Hned za dalších pět minut vyrovnal Filip Trousil, ale tři minuty před koncem potrestal hostující útočník naši chybu a rozhodl o vítězství hostujícího týmu.

Ostatní výsledky 3. kola: Sparta Kladno - Velká Dobrá B 9:1, Kačice - Slavoj Kladno 0:10, Vinařice B - Dubí 3:2 pk., Velké Přítočno B - Kamenné Žehrovice 3:1, Hřebeč B - Lhota B 5:1, Tuchlovice B - Stochov 4:0.

 

 

2. kolo - 31. 8. 2019

SK Lhota B - SK Běleč  5:2 (3:1)

Góly a asistence: Karel Hykl (Karel Fejfar), Karel Hykl (Marek Dvořák)

Sestava: Petr Šnobl - Jiří Smrž, Zdeněk Trousil (40. - ČK), Marek Dvořák, Petr Kratochvíl - Michal Rábl, Karel Fejfar, Ondřej Tyburec, Karel Hykl - Jiří Hejda (57. Miroslav Tyburec), Ladislav Sádlo (46. Jan Čermák - 70. ČK)

Rozhodčí: Vladislav Neliba

Utkání 2. kola se nám vůbec nevydařilo. Sice jsme se dostali do vedení hned ve 3. minutě, když Karel Hykl střelou z pětadvaceti  metrů překvapil domácího brankáře, ale do poločasu jsme třikrát inkasovali a navíc byl ve 40. minutě vyloučený Zdeněk Trousil. Po přestávce hosté odskočili na rozdíl čtyř gólů a navíc v 70. minutě dostal Jan Čermák druhou žlutou a tím pádem červenou kartu. Čtvrt hodiny před koncem utkání pak korigoval na konečných 2:5 svým druhým gólem v utkání Karel Hykl.

Ostatní výsledky 2. kola: Slavoj Kladno - Vinařice B 6:4, Dubí - Tuchlovice B 1:2 pk, Bratronice - Kačice 4:3 pk, Stochov - Sparta Kladno 1:7, Kamenné Žehrovice - Hřebeč B 4:2, Velká Dobrá B - Velké Přítočno B 6:0.

 

1. kolo - 24. 8. 2019

SK Kačice - SK Běleč  1:2 (0:0)

Góly a asistence: Filip Trousil (Jiří Hejda), Filip Trousil (Karel Fejfar)

Sestava: Petr Šnobl - Jiří Smrž (68. Miroslav Tyburec), Vojtěch Bureš (81. Zdeněk Trousil), Marek Dvořák, Petr Kratochvíl - Michal Rábl, Karel Fejfar, Ondřej Tyburec, David Trousil - Jiří Hejda (77. Jan Čermák), Filip Trousil.

Rozhodčí: Choleva František

První utkání sezony se nám celkem vydařilo, když jsme z Kačice přivezli tři body po vítězství 2:1. Oba góly vstřelil ve druhém poločase Filip Trousil. Nejdříve využil přihrávku Jiřího Hejdy a poté se prosadil po přihrávce Karla Fejfara. Domácí v závěru stihli pouze snížit střelou zpoza šestnáctky do horního rohu naší branky,

Ostatní výsledky 1. kola: Sparta Kladno - Dubí 2:4, Kamenné Žehrovice - Lhota B 2:1, Tuchlovice B - Slavoj Kladno 3:2 pk, Hřebeč B - Velká Dobrá B 4:3, Velké Přítočno B - Stochov 5:3, Vinařice B - Bratronice 2:3 pk.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Valná hromada, zábava
Valná hromada SK Běleč se bude konat 2. 4. 2022 od 17:00 hod. a v dubnu budeme pořádat Jaroslavsko-Jiříkovskou zábavu.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery